A túlsúly növeli a szív- és érrendszeri rendellenességek kockázatát. 1980 óta több, mint duplájára nőtt az elhízott emberek száma a világon. Már az 5 éven aluli gyermekek korosztályában is jelentősen megjelenő problémáról van szó.

A fokozott vérzsír koncentráció zsír a vérben lerakódásokat eredményez, amelyek lassíthatja a vérkeringést, keringési elégtelenséget, majd azt követően fájdalmat vagy egyéb betegségeket, tüneteket okozhat. Megnövekszik általa a szívinfarktus kockázata, nagy- és kis ízületi problémák léphetnek föl.

Az LPG Gyógyászati Endermologie® természetes lipolízissel bontja a zsírt még a legellenállóbb fajtáit is: nőknél az ún. gluteofemorális zsírt, férfiaknál a hasi zsírt. Ezzel egyidejűleg a speciális manővereknek köszönhetően a kezelés tonizálja a fogyástól meglazult bőrt és serkenti a keringést.

Amennyiben műtéti beavatkozásra van szükség a kóros súlyfelesleg eltávolítása érdekében, az LPG segíti a szövetek műtéti előkészítését, mobilizálását, aktiválja a keringést, gátolja az ödéma megjelenését, enyhíti a terület merev állapotát.

Megosztás: