Flabélos Edzés

Mi is az a Flabélos?

Maga a Flabélos egy professzionális, teljes test vibrációs tréningpad és egyben mozgásterápiás alakformáló gép. Olyannyira hatékony,hogy mindössze 10 perc alatt át tudjuk mozgatni vele az egész testünket. Segítségével megelőzhetjük a mozgáshiány okozta megbetegedéseket, hiszen hamar látványos eredményeket és kellemes edzés élményt érhetünk el. Először jobb közérzetet, majd feszesebb bőrt, kisebb úszógumit, vékonyabb derekat eredményez. A gép billegő és mozgó padján állva egyensúlyvesztés alakul ki, mely beindítja a központi idegrendszert és ezáltal az összes izmunk arra fog törekedni, hogy egyensúlyba helyezze testünket. Jelentős izommunkát végez testünk a gép által, de a szívet és az ízületeket nem terheli meg.

10 perc flabelosozás=50 perc testedzéssel ér fel.

Miben segít a Flabélos?

– Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!

– Növeli az izmok munkabírását, az izmok erejét és tónusát

-Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket

-Javítja a vérkeringést, segíti a sérülések utáni felépülést és újraépíti az ízületeket.

-Rendszeres használata serkenti a vér- és nyirokkeringést, mindemellett felerősíti a növekedési hormon termelődését, ami pedig a cellulit csökkenését kezdeményezi

-Fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet

 

Megosztás: