Női változások

Gyermekvállalás

A terhesség és a szülés olyan hatással van a szervezetre, amelyet nem szabad félvállról venni! A pihenés rendkívül fontos ebben az időszakban, ami LPG Gyógyászati Endermologie® kezeléssel eredményesen kiegészíthető.

Terhesség alatt 100%-ban természetes megoldást nyújt a méh által a környező erekre gyakorolt nyomás által kialakult ún. „fáradt láb” és vízvisszatartási problémák kezelésére. A nyirokérrendszer aktiválása által, serkentve a vénás- és nyirokkeringést, fokozza a káros anyagok eliminálását a kezelt terültről.

Szülést követően segít visszanyerni a kezelt terület korábbi formáját, még a mozgásnak és a diétának legellenállóbb zsírréteget is képes mobilizálni. Karcsúsító hatása mellett ugrásszerűen beindítja a kollagén- és elasztintermelést, ezáltal kisimítva a narancsbőrt és feszesítve a megereszkedett szöveteket. Átfogó kezelést nyújt alakja újradefiniálásához!

Annak érdekében, hogy a kezelések eredményesek legyenek kérjük, várja meg, míg a menstruációja újraindul (két rendszeres ciklus szükséges).
 

Császármetszés

Fontos a szövetek megfelelő anyagcseréjének fenntartása, a természetes hegesedési folyamat elősegítése az esetleges összenövések elkerülése érdekében, amelyek számos negatív következménnyel járhatnak mint pl. lokális kismedencei és deréktáji fájdalom, vizeletürítési problémák stb.

Az LPG Gyógyászati Endermologie® segíti a gyorsabb és fájdalommentesebb regenerációt, újra aktiválja a sejteket a bőr minőségének javítása érdekében.
 

Menopauza

Ez az időszak számos fiziológiai (hőhullámok, szédülés, éjszakai izzadás, húgyúti problémák stb.) és pszichológiai (szorongás, alvási-, koncentrációs zavarok, hangulatingadozás stb.) változást indíthat el, amelyek különböző mértékben érinthetik a nőket és zavarhatják meg életminőségüket.

E fő tünetek mellett nő a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázata és a csontok törékenyebbé válhatnak. A bőr egyre megereszkedettebb lehet, az izomtömeg csökken, míg a zsír könnyebben felhalmozódhat.

Az LPG Gyógyászati Endermologie® segít csökkenteni a menopauza bizonyos tüneteit. Stimulálja a sejteket, tonizálja a bőrt. Aktiválja a kollagén és elasztin természetes szintézisét, újraaktiválja a keringést, enyhíti a „fáradt láb” érzést és a vízvisszatartási tüneteket.
 

Emlőrák

A nők körében a leggyakoribb malignus elváltozás. Noha a megelőzés, a kutatás és a kezelés terén rendszeresen hatalmas előrelépés tapasztalható, a műtét utáni rehabilitációt igénylő ellátás még mindig nagyon kevés hangsúlyt kap. Azonban ez az egyik legfontosabb időszak a fizikai és pszichológiai rehabilitációban; sikere elengedhetetlen ahhoz, hogy a paciensek visszatérjenek az aktív élethez és újra nőiesnek érezzék magukat. A gyógytornász szerepe (bár a nyilvánosság számára kevéssé ismert) alapvető fontosságú ebben az időszakban.

Az LPG Gyógyászati Endermologie® évek óta elkötelezett támogatója az egészségügyi kutatásoknak, ezért speciális kezelési protokollokat dolgozott ki az emlőrák kezelését megelőző és követő ellátásra, hogy segítse a betegeket rehabilitációjuk minden szakaszában.
 

Fáradt lábak

A fájó és elnehezülő lábérzet, duzzadt boka, látható vénák mind a rossz vérkeringéshez, keringési elégtelenséghez kapcsolódnak. Nőket és férfiakat egyaránt érinthet, de bizonyos okok még inkább elősegíthetik kialakulásukat: túlsúly, hosszan tartó ülés vagy állás, hormoningadozás, hosszan tartó hőhatás. A szövődmények kialakulásának elkerülése érdekében a tüneteket fontos folyamatosan figyelemmel kísérni és romlásukat megelőzni.

Az LPG Gyógyászati Endermologie® fájdalommentesen serkenti a vénás- (x4) és nyirokkeringést (x3). Ez lehetővé teszi a vénák megfelelő átáramlását, így a kezelt végtag fokozatosan visszanyeri tónusosságát. A kezelés gyors és tartós enyhüléssel jár.

Megosztás: