Érkezés

Kérjük, időben érkezzen. Több mint 10 perc késés esetén, mérlegelve a rendelkezésre álló időt, a legoptimálisabb szolgáltatást fogjuk javasolni és elvégezni, mely rövidebb kezelést eredményezhet.

Lemondási feltételek

A 24 órán belüli lemondás vagy a kezelésen való meg nem jelenés esetén 50% felárat számolunk fel. Amennyiben a 24 órán belüli lemondások, illetve le nem mondott időpontok száma meghaladja a három alkalmat, a továbbiakban nem áll módunkban időpontot kiajánlani Önnek, kivéve, ha a legutóbb elmulasztott szolgáltatás értékének 100%-át megtéríti felénk.

Értékek

Kérjük, vigyázzon értékeire. A közös helyiségekben elveszett pénzért, illetve tárgyakért a szalon vezetősége nem vállal felelősséget.

Ajándékutalvány

Bármely kezelésre kiállítható Brilliant You ajándékutalvány. További információkért keressen fel bennünket személyesen vagy telefonon.

Fizetés

Szalonunkban elfogadunk készpénzt, bankkártyát és Brilliant You ajándékutalványt. Az árak forintban értendőek és az ÁFA-t már tartalmazzák. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Az ajándékutalványok, termékek nem visszaválthatóak, nem cserélhetőek. Szíves megértését köszönjük!

Hasznos tudnivalók

Gépeink használatának ellenjavallatairól kérjük, előzetesen érdeklődjön!

Súlyos megbetegedések (daganat, gyulladás, fertőzés, szervi elégtelenség stb.) esetén, műtéti beavatkozások után, bizonyos gyógyszerek, hatóanyagok használata alkalmával a kezelések az Ön saját érdekében nem vehetők igénybe.

18 éven aluliak a szalon szolgáltatásait csak szülői beleegyezéssel vehetik igénybe.

Az ezekből adódó kellemetlenségekért, problémákért a szalon nem vállal felelősséget. Megértését köszönjük!

Foglaljon időpontot!

Brilliant you. Trust yourself.


Kapcsolat