Epildream ONE lézeres szőrtelenítés

A tökéletesen sima és puha bőr nem álom többé! Megérkezett a lézeres szőrtelenítők legújabb generációja: az Epildream One dióda lézer, amely gyorsabb, biztonságosabb, eredményesebb és kellemesebb szőrtelenítést tesz lehetővé, mint elődei bármikor!

Az EPILDREAM ONE DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTŐ egész évben használható, napbarnított bőrön is alkalmazható, minden bőrárnyalaton és a szőr színétől függetlenül hatékony szőrtelenítést tesz lehetővé.

20Hz-es nagy sebesség

Water Chiller exkluzív hűtőrendszer

EPILDREAM ONE DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTŐ

Élvonalbeli technológia

Eredményes kezelés

Szalonunkban a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos minden kérdésére választ kap. Keressen minket bizalommal!

Minden évszakban

Minden bőrtípusra

Fájdalommentesen

Foglaljon időpontot!

Brilliant you. Trust yourself.

A Harvard Egyetem  bőrgyógyásza (Thomas B. Fitzpatrick) által felállított  skála a különböző bőrszíneket, -típusokat sorolja be a napfényre adott bőrreakcióik alapján. A Fitzpatrick-skála hat színtípust különböztet meg. Az Epildream One technológia ma már lehetővé teszi mind a hat bőrtípus megfelelő kezelését.

A gép statikus és dinamikus működési módja rendkívül nagyszámú ismétlést, magas energia-használatot tesz lehetővé egészen rövid időtartam mellett. Ez az eredmények tekintetében fontos különbséget jelent a régebbi típusú szőrtelenítőkhöz képest.

Egész évben használható!

Epildream ONE lézeres szőrtelenítés​

Foglaljon időpontot!

Brilliant you. Trust yourself.

Lézeres szőrtelenítés

VÉGLEGES

Az Epildream ONE a legmodernebb technológiával dolgozik, amely lehetővé teszi az egyedi bőrtípusoknak megfelelő különböző hullámhosszok kiválasztását az elérhető legnagyobb precizitás érdekében. Hatása végleges vagy kiemelkedően tartós.

KÍMÉLETES

Kifejezetten a lézeres szőrtelenítés utánra, otthoni ápoláshoz megalkotott bőrápoló kozmetikumok nagyban hozzájárulnak a kezelés sikeréhez és a bőr egészségének megőrzéséhez.

Lézeres szőrtelenítés