Testkezelés

Az LPG egy szabadalmaztatott karcsúsító technológiának, a Lipomasszázsnak köszönhetően újraaktiválja a zsírleadási folyamatot, hogy eltávolítsa a felesleget és a szépséghibákat.

Görgőjének mechanikai stimulációja elindít egy mélyreható biológiai reakciót: újraaktiválja a zsírleadást, a kollagén- és elasztintermelést, mindezt egy rendkívül pihentető kezelés keretében.

Kezelési protokollok: karcsúsítás, alakformálás, cellulit kezelés, drenázs, feszesítés, well-being programok 35, 50 perces teljes testes, valamint a választott területeken 15-15 perces expressz kezelésekkel.

EREDMÉNY: Kifinomult alak és természetesen feszes, sima bőr.

Újraformálja az alakot

Fogyasztja a zsírlerakódásokat

Eltünteti a narancsbőrt

Feszesíti a bőrt

Foglaljon időpontot!

Brilliant you. Trust yourself.

TEST endermologie

+50%

anti-aging hatás

Az LPG kozmetikumok 50%-kal serkentik a kezelés hatékonyságát. Használjon hozzá LPG termékeket! Kérje kollégáink tanácsát!
Az LPG a hatékony bőrfiatalítás szakértője. Világelső a sejtstimuláció terén. Természetes módon serkenti a bőrben lévő nyugalmi állapotban lévő sejtek újra aktiválását. Ártalmatlanságát és hatékonyságát több, mint 145 tudományos tanulmány bizonyítja.

Érzed néha úgy, hogy hiába mozogsz, vagy teszel aktívan magadért – mégsem úgy néz vissza Rád a tükörképed, ahogyan azt Te szeretnéd?

Az LPG csodálatos lehetőségét nagyon egyszerűen meg tudod támogatni egy könnyű, mégis roppant hatékony táplálkozási programmal, ahol valóban olvadnak a kilók. És ami a lényeg; nem az izmot veszíted el, hanem zsírból fogysz, így igazán látványos lesz az átalakulásod!

A NEWWAYDIET program, nem pusztán egy diéta. Egy olyan személyre szabott táplálkozási program átkódolás, ahol finom, változatos étrendet tudsz követni úgy, hogy egy személyes tanácsadó kísér az úton…

Nálunk nem vagy egyedül és a közös sikerünk szerves része az állandó támogatás. Mert a Te sikered a mi sikerünk is, ezért fontos a számunkra! 

Persze a speciális ételek nélkül ez a gyors és tartós fogyás nehezen működhetne.
És hogy mi az a NEWWAYDIET program? Hogyan érhetsz el tartós és látványos átalakulást viszonylag rövid idő alatt? Mik ezek a speciális ételek? A honlapunkon minden kérdésedre választ találsz, sőt! Akár profi tanácsadóinkkal is felveheted azonnal a kapcsolatot, a gombra kattintva.

Fordulj hozzánk bizalommal és még látványosabbá tesszük az LPG folyamatod.

Hogy az élet könnyű legyen…