Sport és aktivitás

Aktivitásfokozás

A fizikai aktivitás számos egészségügyi előnnyel jár. Például csökkentheti a krónikus betegségek kialakulásának kockázatát, fontos szerepet játszik az életminőség javításában, csökkenti a szorongást, a depressziót, segíti az alvást és többek között fokozza az önbecsülést. Tekintettel a mozgás előnyeire javasoljuk, hogy legyen aktív mindennapjaiban. Tekintse meg AmpliTrain edzésprogramjainkat! (alálinkelve), amelyek kiváló eredményekhez segítik az LPG technológiával kombinálva!
 

Prevenció és rehabilitáció

Az LPG sport protokollja, az endermosport™ a komoly edzésekkel és versenyekkel járó sporttevékenység támogatására kialakított program. A felkészítéstől a teljesítménynövelésen át az intenzív megerőltetés utáni regenerálásig segíti a sportolókat a felkészülésben, a sérülések elkerülésében, az izomműködés és anyagcserefolyamatok maximális működésében, az izomláz elvezetésében és adott esetben a sérülések (izom, ín, szalag) utáni felépülésben.

„Az LPG technika hatásáról végzett Porteo tanulmány, az izomfunkciók intenzív megerőltetés utáni helyreállítását vizsgálva kiderítette, hogy a kezelt oldalon gyorsabb a felépülés a gyorsabb ödémaelvezetés következtében, ami az izomkontrakció okozta fájdalmat is jelentősen csökkenti.” (forrás: Advenced Training Endermothérapie)

Megosztás: