Te melyik hajfonást próbálnád ki?

A hajfonás egy nagyon elterjedt és divatos hajviseleti forma. A fonás kicsiknek és nagyoknak is egyaránt jól áll, hiszen rengeteg különböző fonási stílus létezik. A jó hírünk, hogy még nincs vége a nyárnak, ahogy a fesztiváloknak sem. Amennyiben fesztiválra szeretnél fonatot készíteni, akkor extrább fonatot is tudsz magadnak kérni szalonunkban. Legyen az egy egyszerű póthaj vagy akár színes típus is. A fonatok megkönnyítik a készülődést, ezáltal nem kell a hajunkkal külön foglalkozni és garantáltan több napig, akár egy hétig szép lesz a frizuránk.

Holland fonás 

Egy hagyományos hajfonási technika, ez a legelterjedtebb típus. Maga a fonás a fej tetejétől egészen a hajvégekig tart. A hajat ennél a fonási típusnál három részre osztjuk, majd a külső tincset áthelyezzük a középső tincsen alul, vagy felül. Attól függ, hogy kifordított fonást szeretnénk-e csinálni vagy egy egyszerűbb fonást.  Minden fonathoz egy új leválasztott tincset adunk hozzá és ezzel a technikával haladunk szépen lefele egészen a hajvégekig. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne egy különlegesebb frizurát, amit póthajjal is ki tudunk egészíteni. 

Ez a fonás nagyon hasonlít a francia parkettafonásra, tulajdonképpen annak a fordítottja, ugyanis nem felül, hanem alul kell keresztezni a tincseket. Ezáltal nagyon szép, texturált hatású, domború hajfonatot kaphatsz, amely tömöttebbnek, dúsabbnak mutatja a frizurát.

Parketta fonás 

A parketta fonás talán az egyik legegyszerűbben elkészíthető fonási stílus. Maga a fonás a fejtetőtől egészen a hajvégekig tart. Ez inkább egy lazább hajviselési forma, hiszen a hajat három tincsre kell szedni, majd egyszerűen elkezdjük befonni a hajat, közben pedig jobbról is és balról felveszünk egy-egy tincset. Válaszd te is a parketta fonást, ha egy látványos, tartós frizurát szeretnél. 

A szalonunkban kérhető fonások:

parketta, holland fonás, sárkány, halszálka, hajpánt, szívecske, vízesés és nem utolsó sorban afrofonás. Ezen felül teljes hajtömegű és póthajas fonást is vállalunk.

Meddig tart az elkészített fonás?

A fonások tartóssága 2 naptól egészen 1 hétig tart, egy különleges kivétel az afrofonás, ami akár több hétig is megmarad a hajban!

Az elkészítési idő pedig a fonás típusától függ, érdeklődj nálunk!

Amennyiben te is szeretnél egy különleges hajkoronát a fesztivál szezonra, jelentkezz be hozzánk!

Megosztás: