Szemöldök laminálás és szempilla lifting, mi is az pontosan?

A szemöldök laminálás egy új trend a szépségiparban, ami rövid idő alatt lett nagyon népszerű. Amennyiben szeretnéd, hogy szemöldököd dúsabb vagy formásabb legyen, akkor a szemöldök laminálást neked ajánljuk. A kezelés nem vesz sok időt igénybe, körülbelül 30-40 perc maga a kezelés, de a végeredmény akár 6-8 hétig is tarthat. Természetesen attól is függ, hogy kinek milyen a bőrtípusa vagy éppen az arcápolási rutinja.

Mi is az a szemöldök laminálás? 

Maga a szemöldök laminálás egy 3 lépésből álló folyamat. A megtisztított szemöldökre először felkerül a lamináló gél és ennek a hatására a szemöldökszálak könnyen formázhatóvá válnak. Ezután felkerül a fixáló zselé, melynek hatására tartós lesz a végeredmény. Utolsó lépésként, pedig rákerül a hidratáló szérum, ami ápolja a szemöldökszálakat.  

A szemöldök laminálás után figyelni kell arra, hogy a laminált területet 48 órán keresztül ne érje víz és semmilyen kozmetikai termék. 

Mindenkinek ajánljuk, aki szereti a rendezett, makulátlan kinézetű szemöldököt!

Szempilla lifting

A szempilla lifting egy tartós szempilla göndörítési módszer. Az eljárás nagyjából 45 percet vesz igénybe és 4-6 hétig is megmaradhat. Természetesen attól is függ, hogy kinek mennyire erősek a szempillái ezen felül, hogy milyen gyorsan nőnek, illetve cserélődnek a szempillák.

A kezelés közben csak a saját szempilláink kerülnek kezelésre, semmilyen műszálat nem használunk. A kezelés során a felső szemhéjra kerül egy szilikon alátét és erre fésüljük rá a szempillát, majd ezt rögzítjük egy ragasztóval. Ezután következik a göndörítés és a fixálás, majd eltávolítjuk a ragasztót és a szilikon alátétet.

A kezelés után fontos, hogy 24 órán keresztül ne érje víz és gőz a szempillákat, illetve kozmetikai lemosó sem. 

Amennyiben te is szeretnél rögtön látványos eredményt, sokkal üdébb tekintetet, jelentkezz be hozzánk szemöldök laminálásra és szempilla liftingre!

Megosztás: