Te ismered a Flabélos gépet?

Mi is az a Flabélos?

Maga a Flabélos egy professzionális, teljes test vibrációs tréningpad és egyben mozgásterápiás alakformáló gép. Olyannyira hatékony, hogy  mindössze 10 perc alatt át tudjuk mozgatni vele az egész testünket. Segítségével megelőzhetjük a mozgáshiány okozta megbetegedéseket, hiszen hamar látványos eredményeket és kellemes edzés élményt érhetünk el. Először jobb közérzetet, majd feszesebb bőrt, kisebb úszógumit, vékonyabb derekat eredményez. A gép billegő és mozgó padján állva egyensúlyvesztés alakul ki, mely beindítja a központi idegrendszert és ezáltal az összes izmunk arra fog törekedni, hogy egyensúlyba helyezze testünket. Jelentős izommunkát végez testünk a gép által, de a szívet és az ízületeket  nem terheli meg.

10 perc Flabelosozás=50 perc testedzéssel ér fel. Ugye mennyire jól hangzik?

Flabélos jótékony hatásai, mit érhetünk el a gép segítségével?

A Flabélos gép használata növeli a pulzust és az anyagcserét, ezen felül  növeli az izmok munkabírását. Javítja és gyorsítja az emésztést, cukorbetegek számára is jótékony hatással bír. Javítja a vérkeringést a végtagokban, növeli a vér oxigén szintjét, segíti a sérülések utáni felépülést és újraépíti az ízületeket.

Felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal segíti a salakanyagok, bomlástermékek gyors kiürülését.

Amennyiben a fent  felsorolt előnyök nem lennének elegendőek, plusz egy ráadás: Fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet, így az időskorúak elesése és az ebből adódó csonttörés kockázata is csökken.

Hogyan használjuk helyesen a gépet?

Az edzés megkezdése előtt, fontos, hogy mindig alaposan melegítsünk be, ezzel kizárjuk az esetleges sportsérüléseket. Lényeges, hogy a Flabélos gépen csípőszéles terpeszben álljunk és lábfejeink mindig legyenek egymással párhuzamosak.

Milyen esetekben nem javasolt a Flabélos gépek használata: terhesség, vesekő, epekő, daganatos betegség, fém implantátum, gyulladásos megbetegedések, lázas állapot és friss törés esetén nem javasolt a gép használata.

Amennyiben neked is felkeltette érdeklődésed, hogy kipróbáld a Flabélos gépet, foglalj nálunk időpontot!

Megosztás: