Bőrünk védelme az UV sugárzás ellen

Miért is fontos a bőrünk védelme az UV sugárzás ellen?

Az UV sugárzás mindig jelen van az életünkben, még akkor is, ha éppen felhős az idő, hiszen a felhők visszaverik az UV sugarakat és ugyanúgy árthat a bőrnek. Az UV sugárzást általában az emberek vagy a napozással vagy éppen egy tengerparti nyaralással kötik össze, de ez nem teljesen így van. Mindennap jelen van ez a probléma az életünkben, hiszen amikor csak kiállunk a teraszunkra már akkor is meg tudja égetni a nap a bőrünket. Ezért is fontos a megfelelő fényvédő  használata. Fokozott figyelemmel kell lenniük azoknak az embereknek, akik vékony bőrréteggel rendelkeznek, vagy bármilyen bőrproblémával küzdenek.

Helyes napozás és vitaminok

Érdemes kerülni a napot 11 és 15 óra között, hiszen ebben az időszakban a legerősebb az UV-sugárzás. Lehetőleg ebben az időszakban ne legyünk kint a szabadban. Amit még feltétlen tudni érdemes, hogy a bőrünket fokozatosan hozzá kell szoktatni a napsütéshez és természetesen közben a megfelelő fényvédőt is használatba venni.

A fényvédelem mellett a megfelelő vitamin pótlásra is szükség van. A bőrt érintő károsodás mellett, B-, C-, D-, E- és H- vitaminok erősítik a bőr védőképességét, így mindenféleképpen hasznos ezen vitaminok fogyasztása.

Megfelelő fényvédő krém

Óvjuk magunk napszemüveggel, sapkával és a megfelelő fényvédő használatával. Ebben tud segíteni az LPG Cellular Defense Anti-Aging Cream SPF 30 (sejtvédő öregedésgátló SPF 30 fényvédős krém), nem csak a káros UV-sugaraktól véd meg, hanem a ráncok eltüntetésében is segít. Öregedésgátló hatása miatt, segít a ráncok elhalványításában. Egészségessé teszi a bőrt. Harcol az UVA/UVB védelemért. SPF 30.

Egész napos védelmet nyújt az UVA/UVB sugarak ellen és a bőrt is hidratálja. A fényvédő krém használható érett, kombinált vagy zsíros bőrre is, mert mattító hatással rendelkezik amikor felvisszük a terméket a bőrünkre. Nők és férfiak is használhatják egyaránt, minden bőrtípusra.

A fényvédő krém nem kelt nehéz hatást a bőrünkön, hiszen egy nagyon puha filmréteget képez a bőr felszínén. Könnyű és egyben száraz, ezért különösen javasolt forró, trópusi éghajlathoz.  Nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe és kisimítja a bőrt. A bőr felszínén a fényvédő krém érintése száraz, nem fénylik, hanem mattítja a bőrt és egyben finoman illatosított.

Használata rendkívül egyszerű: A fényvédő krémet vidd fel egyenletesen az arca, nyakra és dekoltázsra, mielőtt kilépnél a napra. Gyorsan beszívódik és nem nehezíti el a bőrt, a krémet 2 óránként nyugodtan lehet használni!

Megosztás: