Wiener fáslizási módszer, te kipróbálnád?

A Wiener fáslizási technika egy aromaterápiás kezelés, amely csak természetes anyagokkal dolgozik együtt. Egyedülálló testkezelési eljárás, ami nagyon eredményes már rövid időn belül is. Teljesen természetes és nagyon hatékony módszer arra, ha valaki karcsúsodni szeretne. Minden kezelés teljesen testreszabható a vendég testi adottságaihoz, majdnemhogy bármely területről el lehet tüntetni a kívánt felesleget!

Hogyan működik Wiener fáslizási módszer?

A Wiener fáslizási módszer a hideg-meleg elv alapján működik, nem más, mint egy termoreaktív hatású aromaterápiás kezelés. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint például a borsmenta, eukaliptusz, mentol és a rozmaring erős hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövetek felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek viszont az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa.

Kinek ajánljuk a kezelést?

A Wiener aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, hiszen nem csak a súlyvesztésben segít, azonban terhességi csíkokra, hízási, fogyási bőrproblémákra és a bőr feszesebbé tételére is kiváló módszer. Ezen felül még hatásosabbá teszi a különböző méregtelenítő kúrákat is, hiszen a módszer által a táplálék négyszeres égetése jön létre.

A fáslizás menete

A speciális és széles Wiener fáslikat langyos vízbe tesszük, egy kikevert oldattal, majd hagyjuk alaposan átitatódni. Miután a fáslikat jól átitattuk erősen kicsavarjuk őket. Az előkészített nedves fáslikat közvetlenül a térd feletti résztől kezdjük feltekerni a combokra, a fenékre és a hasra lehetőleg úgy, hogy párhuzamosak legyenek. A fáslizás álló testhelyzetben végezhető el, majd a fáslik felhelyezése után a vendégünk lefekszik az ágyra, ahol egy könnyű takaróval betakarjuk. Ezután pedig 40-45 percig hagyjuk a pakolást hatni, amíg a vendégünk pihenhet.  A hatóidő letelte után a fáslikat leszedjük és megmossuk a bőrt, majd a megfelelő utókezelési anyag felvitelével lezárjuk a kezelést. Fontos, hogy a kezelés előtt 3 órával kizárólag folyadékot fogyasszon vendégünk, majd a kezelést követően 3-5 óráig pedig ne zuhanyozzon.

Megosztás: