Női mozgásterápia (szükség esetén tape ragasztással)

Szülés vagy nem szülés a női mozgásterápia szempontjából lényegtelen. Ami viszont nagyon is lényeges, hogy nőként a medencealapi izmokkal és a szétnyílt hasizommal foglalkozzunk! Szétnyílt hasizma ugyanis nem csak a szült nőknek lehet!

Ezen a kezelésen kifejezetten ezeket a területeket célozzuk meg.


Fontos tehát, hogy szüléstől függetlenül is kialakulhat izomzati és kötőszöveti diszfunkció, szétnyílt hasizom és medencealapi eltérő működés (pl. inkontinencia, aranyér). Ráadásul nem csak a nőknél, hanem a férfiaknál és a gyerekeknél is előfordulhat.


Mi viszont itt kifejezetten a nőkre helyezzük a hangsúlyt.

A medencealapi tornagyakorlatok kiemelt hangsúlyt kapnak a szülésre való felkészülésben és a szülést követően a gátizomzat regenerációjában, még akkor is ha császárral szülsz / szültél. A medencealapi izmok kívülről láthatatlanok, kosárként támasztják-tartják a hasüreg belső szerveit és gondoskodnak az altesti nyílások, a húgycső, a hüvely és a végbél zárásáról, valamint a záróizmok akaratlagos működtetéséről. Arról nem is beszélve, hogy nem csak a belső szervekre, de a hormonháztartásra és a lelki világodra is hat ez a speciális mozgásanyag.

Egy alkalom ára: 18 000 Ft (kb. 60 perc)

Minden mozgásszervi rehabilitációs folyamatot egy állapotfelmérés előz meg.

Bejelentkezés: Nádas Nóra  06305602411

Megosztás: