Hallgass a testedre és bízz a végtelen belső erődben!

Több mint 35 év szakértelmével és tudományos kutatási tapasztalatával az LPG megalkotta az Endermologie-t. A szabadalmaztatott kezelési technikát a manuális masszázs ihlette.

A Cellu M6 professzionális készülék mechanikus masszázst végez a bőrfelületen, hogy természetesen és biztonságosan stimulálja az alvó sejteket.

A kollagén, elasztin és hyaluronsav termelés újraaktiválódik egy fiatalosabb, feszesebb és ragyogóbb bőrt hozva létre. A lipolízis (zsírmobilizálás) fokozza a cellulit kisimulását, az alak formálását és karcsúsítását.

Ideje aktiválni a belső erődet egy jobb életminőség eléréséért!

Az eredmények a testen már a 3., az arcon már az 1. kezelést követően láthatóvá válnak. 10-12 kezelést követően pedig szembetűnő változásokat eredményezhet.

Nemzetközi tapasztalatok testkezelések után (2016-os endermologie Dermscan tanulmány):

  • 12 alkalom után: -5,2 cm-ig mért derékvonal csökkenés
  • 3 alkalom után: a nők 67%-a számolt be kisimult narancsbőrről és 71% a bőrfeszességének javulásáról

Nemzetközi tapasztalatok arckezelések után (Arcbiopsziával végzett tudományos vizsgálat, prof. Humbert, Besanconi Egyetemi Kórház, Bőrgyógyászati Osztály, 2015):

  • 87% a ráncok kisimulnak
  • x2 ragyogó arcszín
  • 70% feszesebb bőr

Az LPG a kellemes mechanikus kezelések mellé bőrgyógyászok által elismert biokompatibilis formulákat is kialakított, amelyek nemcsak hatékonyak, hanem érzéki élményt is kínálnak. Textúráik, illataik egyediek, holisztikus élményt nyújtanak mind a bőrápolás, mind a nutrikozmetikumok (táplálékkiegészítők) terén.

Bőröd minőségén és egészségén belülről is kell dolgozni! A befektetett energia hosszú távon fejti ki hatását és eredménye elkísér, ha életmódod részévé választod.

Bízz a végtelen belső erődben, amely mindenkiben ott szunnyad legbelül!

Megosztás: