Varázslatos beach body és trendi medencetér

Varázslatos beach body és trendi medencetér címmel tartottuk legutóbbi szalon estünket. Az inspiráló előadásokon bemutatkozott az EasyMotionSkin Hungary vezetőjükkel, Pürstinger-Boga Zsuzsannával és Christian Pürstingerrel, akik Sopronból, illetve Ausztriából voltak vendégeink. Ezt követően díszvendégünk, Vilmányi Judit vette át a szót, aki nemzetközi fitness versenyzőként kulisszatitkokat osztott meg a felkészülési időszakról, motivációiról, a verseny kapcsán fellépő kihívásokról, valamint arról hogyan keveredett végül mégis a lakberendezés és design területére. Végül, de nem utolsó sorban Ságodi Hajnalka, az SH Design Lakberendezés és Homestaging megálmodója és egyben szalonunk fő dizájnere mesélt az ingatlanpiac és lakberendezés kapcsolatáról, üzleti oldaláról.

Az EasyMotionSkin tréning ruháról megtudtuk, hogy rendkívül sokoldalú. Például – mint az EMS rendszerek általában – a cellulit kezelések kiváló kiegészítője, valamint remek lehetőséget ad sportsérült emberek számára a szinten maradásra, az edzés örömének megtartására. Használható önállóan, sportolás, házimunka, vagy akár pihenés közben, de online edzésekre is be lehet vele csatlakozni. Jó hír, hogy a kor nem akadály. Többen használják 80 év felett is többek között az izommegtartás, az inkontinencia, illetve az anyagcsere folyamatok optimális fenntartására. Fáradt nap után frissít, ellazít. Munkahelyen, vagy hosszú repülőutak alkalmával is kiváló.

Ha szeretnéd kipróbálni, bérlésre is lehetőség van. Keress minket elérhetőségeinken!

Vilmányi Judit magyar és nemzetközi fitnessbajnokságok több érmet is nyert, sikeres IFBB versenyzője az indulással kezdte saját sztoriját: túlsúly, amelyen szeretett volna változtatni. Elszánt edzésbe kezdet oly annyira, hogy felfigyeltek rá. Napi rendszeres, tervszerű és kemény aerob és kardió edzésekkel, szigorú diétával (amit velünk is megosztott és szívesen tovább adjuk, ha érdekel) és óriási, bárkit inspirálni tudó kitartással jutott el a bajnoki színpadokig, élte át a megpróbáltatásokat, nyerte el az érmeket és az álomalakot; amelyről megtudtuk, hogy a legintenzívebb munka mellett is csak ideig-óráig tartható. Hosszú távon mi az ami mindezek mellett megmaradt?

A gyönyörű tárgyak, kézzel készített keleti kiegészítők iránti szerelme. Így született meg nem régiben a Design by YOMO lakberendezési üzlet és webshop, ahol szebbnél-szebb otthonos tárgyak, mint díszpárnák, szobrok, festmények, puffok, kendők, különleges lakásdekorációk találhatók. Mi magunk is kíváncsiak vagyunk rá élőben. Egyszer ellátogatunk. És ha már a kiegészítők az otthonosságot képviselik, akkor vigyük ki ezeket a kedvelt tárgyakat a teraszunkra is! Hiszen itt a jó idő, a szabadban eltöltött minden perc aranyat ér. Ságodi Hajni homok- és pasztell színeket ajánl nyárra, amelyek jól feldobhatók egy-egy divatszínnel. Sőt, ha évszakonként kicserélünk néhány tárgyat, vagy áthúzzuk a díszpárnákat, bele tudjuk vinni környezetünkbe az éppen aktuális érzelmi világunkat, ezzel minden időszak más-más hangulatúvá, barátságossá válik.

Megosztás: