Őszi méregtelenítés – Hogyan készítsd fel bőrödet a télre?

A Mélytisztító endermologie egy speciális peeling kezelés az őszi bőr regenerálódásáért.

A nyár elteltével az igénybe vett bőrt érdemes kezelésbe venni. A forró napsugarak, a tenger- vagy a medence vize, a naptejek, az alkoholos italok egyaránt szárítják és elszínezhetik a bőrt. A szabadgyökök garázdálkodásának kiváló terep ez az időszak. Ezért mielőtt beköszöntene a téli hideg fontos, hogy a bőrápolásra, bőrtisztításra figyelmet fordítsunk, hiszen meghálálja a bőrünk.

Az őszi regenerálódáshoz egy speciális peeling kezelést, a MÉLYTISZTÍTÓ endermologie®-t ajánljuk. A kezelés kivételes érzéki élményt kínál, miközben gyengéden tisztítja és méregteleníti a bőrt. A folyamatban az LPG® Peeling technológiával egy kémiai hámlasztást teszünk lehetővé, amelyet egy dupla mechanikai, célzott sejtstimulációs vagy anti-aging protokollal egészítünk ki. Ezáltal felszabadulnak a bőrben felhalmozódott méreganyagok, a pórusok összehúzódnak és javul a dermisz textúrája. Ezt követően egy rendkívül koncentrált kollagén maszkkal hidratáljuk és nyugtatjuk meg a területet. Végül a bőr típusának megfelelő bőrápolási termékkel feszesítjük az egész arcot, nyakat és dekoltázst. A bőrszín ennek hatására egyenletessé és ragyogóvá válik.

A kezelés során az Ergolift® kezelőfej stimulálja a fiatalságért felelős sejteket, így fokozza a kollagén, elasztin és hyaluronsav természetes termelését. Eredményeképp a bőr feszesebb, puhább és hidratált, az ajkak puhábbak, a szemek ragyogók, élettelik lesznek.

A MÉLYTISZTÍTÓ endermologie® kezelést havonta egyszer érdemes elvégezni.

Próbálja ki!

Megosztás: