Miért válaszd a lézeres szőrtelenítést a Brilliant You szalonban?

Minden nő álma, hogy a nemkívánatos szőrszálak örökre eltűnjenek és ne kelljen velük többet foglalkozni. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg időt és energiát spórolsz majd meg, hiszen egy befejezett kezeléssorozat után tényleg végleg megszabadulhatsz a kéretlen szőrszálaktól. Ezek után ki ne szeretné kipróbálni az egyik leginnovatívabb géppel folytatott lézeres szőrtelenítést?

Mitől az egyik leghatékonyabb az Epildream One Dióda Lézeres szőrtelenítés?

Rengeteg különböző lézeres, végleges szőrtelenítési lehetőséget találunk a piacon, azonban a szalonunkban használt szőrtelenítő, a lézeres szőrtelenítők az egyik legújabb generációja. Ez a típusú lézer, sokkal gyorsabb eredményt garantál, ezen felül biztonságosabb és nem utolsó sorban kellemesebb szőrtelenítést teszt lehetővé.

Miben más a nálunk igénybe vehető szőrtelenítés, mint más lézeres szőrtelenítés?

Rengeteg, más típusú kezelés után tartózkodni kell a napfénytől, így kizárólag a téli időszakban tudjuk alkalmazni a lézeres szőrtelenítést. Ezzel ellentétben az Epildream One Dióda Lézeres Szőrtelenítést az év bármely időszakában igénybe lehet venni, még akár napos időben és már napbarnított bőrön is.  

Mindemelett minden bőrárnyalaton és a szőr színétől függetlenül hatékony szőrtelenítést tesz lehetővé és a kezelés valóban fájdalommentes. 

Legyen mindig bársonyos, sima a bőröd még a kényes területeken is!

Megosztás: