Együttműködés a Rock and Magic Táncegyesülettel

Két hónapja indítottuk el együttműködésünket a Rock and Magic Táncegyesülettel és már rengeteg közös élménnyel lettünk gazdagabbak. A megállapodást az ihlette, hogy a táncosok izomzatának nagyon intenzív igénybevételét sport prevenció és rehabilitáció terén támogassuk. Madárhegyi szalonunk remek elhelyezkedéssel bír az elsősorban XI. kerületben tartott edzések látogatói számára.

Az izomfeszültség levezetésére, a bemelegítésre, nyújtásra, húzódások, szalagproblémák kezelésére, a nyirokkeringés fokozására kiválóan alkalmas francia LPG gép hatékony segítséget tud nyújtani mind a profi versenyzők, mind a hobbi táncosok számára.

Az együttműködés azonban nemcsak az LPG Beauty, Gyógyászati és Sport programjainak igénybevételére terjed ki. A szalon további szolgáltatásait is kedvezményesen vehetik igénybe az egyesületi tagok, sőt hozzátartozóik is. Többek között a lézeres szőrtelenítést, a manikűrt, a szempillaépítést és szemöldök styling-ot, a profi sminkelést, vagy akár az orvosi engedélyekkel és ajánlásokkal rendelkező AmpliTrain sport- és rehabilitációs gépet. Az ampli tréning kiválóan alkalmas például izomépítésre, hátproblémák kezelésére, anyagcsere serkentésre, vagy cellulit csökkentésre. Nem utolsó sorban az inkontinencia zavarokra is eredményesen hat kiváltképp, ha a megelőzésre is fordítunk figyelmet.

A tagoknak, tanároknak, hozzátartozóknak kedvezményrendszert dolgoztunk ki. Egyrészt a táncban elért eredményeik, másrészt a szalonban igénybe vett szolgáltatások mennyisége alapján.

Kezdő táncosok és hozzátartozók 10% kedvezményben részesülnek az igénybe vett szolgáltatásokból.

A versenyzők 20% kedvezményben részesülnek.

A profi versenyzők 25% kedvezményben.

A VIP vendégek 35% kedvezményt kapnak a táncegyesületi együttműködés keretein belül.

Bónusz kedvezmény:

Havonta 1 alkalommal ingyenes AmpliTrain edzést lehet igénybe venni egészségmegőrzés céljából, egy, az egyesület által kiválasztott személynek.

Szalonunkban két ismerős arccal is találkozhattok, hiszen Réka és Judit volt Magic-esként vár Benneteket.

Megosztás: